‘El teu gust’, la novel·la pòstuma d’Isabel-Clara Simó, es presenta a l’Octubre CCCLa novel·la es publicarà al març i tracta  sobre la passió enorme per l’art i per la vida. L’acte de presentació a l’Octubre CCC tindrà lloc el pròxim dilluns 9 de març, i comptarà amb les intervencions de Gonçal López-Pampló, director literari de l’editorial Bromera, Gemma Pasqual, escriptora i vicepresidenta de l’AELC i Toni Gisbert, secretari d’ACPV. A més a més, el cantautor Hugo Mas posarà les notes musicals de la vetllada.

Segons ha destacat l’editorial, es tracta d’una història sobre l’amor, el sexe, l’art, la cultura, i en definitiva, sobre les passions que mouen les persones.

Amb el seu estil inconfusible, l’autora obre de bat a bat les portes del seu món literari i ens explica la vida d’una dona que evoca, amb ironia, un trajecte vital fet de retalls i pedaços, amb la sensació que el cos i el cap se separen, perquè tot i que les forces defalleixen, la passió roman intacta. Passió que es proclama amb força en aquesta darrera novel·la d’Isabel-Clara Simó.

 


Etiquetes: Bromera Isabel-Clara Simó Llibreria Fan Set Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació