Alacant commemora 25 anys de la major manifestació en defensa de la llengua a la ciutatL’11 de març de 1995 Alacant va acollir la manifestació més gran en defensa de la nostra identitat al País Valencià. Sota el lema “Alacant és important”, milers de persones de tot arreu del país van reivindicar els seus drets.

Enguany, 25 anys després, Alacant és de nou “la clau del Regne” i ho celebrem amb un acte que comptarà amb la participació d’aquells i aquelles sòcies que feren possible, entre molts i moltes altres, l’èxit de la convocatòria.

La cita tindrà lloc el pròxim 17 de març a les 19h, a la Sala Rafael Altamira de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant (C/ Ramón y Cajal, 4).


Etiquetes: ACPV Alacant

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de