La novel·la pòstuma d’Isabel-Clara Simó es presenta a l’Octubre CCC amb un emotiu acteEl teu gust, la novel·la pòstuma d’Isabel-Clara Simó que publica Bromera, ha arribat a les llibreries aquesta setmana. La ronda de presentacions s’ha iniciat a València amb un emotiu acte on han assistit diversos càrrecs públics.

La ronda de presentacions, que vol ser un seguit d’homenatges a l’escriptora, s’obrí el dia 9 a València, amb la participació de l’editor Gonçal López Pampló, les escriptores Gemma Pasqual i Núria Cadenes, la presidenta d’ACPV Anna Oliver i l’actuació d’Hugo Mas. A més a més, assistiren a la presentació el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, i el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà.

El teu gust

L’obra tracta sobre la decapitació, en el sentit de la pèrdua pròpia, la de perdre el cap per alguna cosa, per una gran passió. I ha explicat l’editor: ‘És una novel·la per a adults, canònica en la forma, en el sentit que té plantejament, nus i desenllaç, però a partir d’aquí és molt eclèctica, és un llibre desigual en les parts, absolutament vehement, molt d’Isabel, on es pot veure ella dient adeu i amb un final molt revelador del qual no us puc dir res. La cosa que més sorprendrà, potser, és que hi ha unes grans divagacions sobre l’art, la literatura, citacions molt erudites, diàlegs molt llargs, reflexions filosòfiques i sobre el cinema, amb un homenatge molt clar a Fellini. Per mi és una de les millors obres d’Isabel-Clara Simó i sobretot una manera molt coherent de tancar una trajectòria.’

Vilaweb, març 2020


Etiquetes: Bromera Isabel-Clara Simó Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació