ACPV ajorna les seues activitats programades com a mesura preventiva  • L’Octubre CCC i les delegacions d’ACPV informaran de les noves dates de les activitats

  • ACPV – Cursos Carles Salvador ajorna les classes de forma indefinida

La realització dels actes programats per a les properes setmanes queda ajornada, seguint sempre les pautes marcades pel Consell de la Generalitat i les autoritats sanitàries. Agraïm molt la vostra comprensió i col·laboració. Continuarem informant sobre l’evolució de l’activitat segons ens indiquen les institucions competents en matèria de sanitat.

L’activitat laboral es mantindrà, tot i que no serà des de les oficines i delegacions. S’atendran totes les consultes per correu electrònic.

Centre Carles Salvador

Els propers dies l’equip de coordinació valorarà la situació i decidirà què farà amb les sessions que queden pendents d’impartir per a finalitzar els cursos de dissabtes, trimestrals i anuals.

La coordinació farà tots els possibles perquè la formació de l’alumnat continue avant, siga de forma presencial o a distància, i s’està a l’espera de nous comunicats públics per a prendre noves mesures.

Com ja sabeu, si necessiteu posar-vos en contacte, podeu telefonar al 96 315 77 99 o escriure a l’adreça ccs@acpv.cat.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació