La Muixeranga ressona al ‘Festival dels Balcons’Els músics valencians participaren al ‘Festival dels Balcons’ per a amenitzar la quarantena del coronavirus el passat 19 de març. Per la seua banda, tot un seguit de dolçainers i dolçaineres d’arreu del territori feren sonar l’emblemàtica melodia de La Muixeranga, tot un himne al País Valencià.

La Federació de Societats Musicals (FSMCV), amb el suport i a iniciativa de l’humorista Eugeni Alemany, convocaren a tots els músics valencians als seus balcons el passat dia de Sant Josep per a interpretar diverses peces i omplir, així, els carrers de música per fer front a aquesta situació de crisi sanitària.

Alguns dolçainers i dolçaineres optaren per interpretar l’emblemàtica melodia de La Muixeranga, tot un himne al País Valencià que, sens dubte, encoratja al poble a fer front a aquesta situació de crisi tan anòmala.


Etiquetes: Festival dels Balcons La Muixeranga musica

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació