El sector del llibre no s’atura i llança la campanya #LlibreriesObertesEl sector del llibre engega una campanya per donar futur a les llibreries de proximitat davant la crisi sanitària pel COVID-19. “Llibreries Obertes” vol teixir una xarxa de suport a les llibreries de les poblacions i els barris urbans d’arreu dels Països Catalans, incentivant la compra de llibres per avançat.

Aquesta campanya, llançada conjuntament per la cooperativa cultural Som i l’agència de comunicació digital Mortensen, es tractaria, doncs, d’una mena de projecte de crowdfunding a gran escala que permeta reobrir les llibreries i “aixequen de nou la persiana amb tranquil·litat i serenor”.

L’objectiu de la campanya és clar: cal incentivar la compra de llibres per avançat i, així, ajudar als llibreters i llibreteres a fer front a les despeses ocasionades per la crisi. La proposta implica adquirir els llibres a través del web llibreriesobertes.cat, que seran lliurats als lectors/es de mans del seu llibreter/a una vegada l’establiment puga tornar a obrir.

Al País Valencià ja s’han adherit a la iniciativa diverses llibreries de València, com ara la Llibreria Fanset, Alcoi o L’Alcúdia.

Com participar-hi?

El projecte és obert a totes les llibreries que vulguen participar-hi, així com a totes les persones que vulguen donar-hi el seu suport. Si teniu una llibreria, cal omplir el formulari d’adhesió que trobareu a LlibreriesObertes.cat i sumar-se a la iniciativa.

Si voleu donar suport a les llibreries, a LlibreriresObertes.cat hi trobareu un catàleg de novetats editorials on podeu escollir els llibres que voleu comprar per avançat. Quan la llibreria que heu escollit torne a obrir, us avisaran per tal de recollir la vostra comanda. També, per descomptat, es pot participar difonent la iniciativa fent servir l’etiqueta #LlibreriesObertes a les xarxes socials.


Etiquetes: COVID-19 literatura Llibreries obertes

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació