El Centre Carles Salvador continua els cursos de valencià a distànciaEl centre ha adaptat el format dels seus cursos per oferir a l’alumnat l’opció formar-se i aprendre valencià a distància. Així doncs, les classes presencials passen a impartir-se mitjançant ‘píndoles’ audiovisuals o sessions online en directe.

El Centre Carles Salvador ha oferit una ràpida resposta al seu alumnat davant la crisi sanitària pel COVID-19. Tot el professorat s’ha adaptat als nous mitjans digitals per a continuar oferint una formació de qualitat en les diferents modalitats de cursos de valencià que s’imparteixen des de fa alguns mesos: anuals, grups de dissabtes i trimestrals.

Les noves classes a distància s’ofereixen mitjançant diversos formats: per una banda, el professorat pot enregistrar breus “píndoles” audiovisuals al voltant d’aspectes ortogràfics, gramaticals o lèxics, o bé connectar-se amb el seu grup mitjançant una reunió online per fer la classe en directe des de casa. D’aquesta forma, s’assoleix l’objectiu de finalitzar els cursos ja iniciats, i es treballa d’una forma constant en la innovació i el desenvolupament de les eines TIC més avançades.

Sens dubte, la trajectòria del Centre Carles Salvador és ben coneguda entre els aprenents que volen preparar amb èxit les proves d’acreditació oficials de la nostra llengua a través de les diferents entitats examinadores: la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV), l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) i la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià (CIEACOVA).

Comunicació amb el Centre Carles Salvador

Recorda que, fins que les circumstàncies sanitàries milloren, l’atenció a l’alumnat del CCS es farà a través del correu electrònic.


Etiquetes: aprenentatge Centre Carles Salvador Cursos de valencià educació

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació