ACPV engega la campanya #CuidemLaCulturaLa campanya #CuidemLaCultura es llança amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre la importància de tenir cura de les associacions i artistes que integren el món cultural.

Mentre dure el confinament, ACPV publicarà diversos vídeos protagonitzats per artistes, músics o escriptors per reivindicar i visibilitzar el teixit cultural del País Valencià. Així, comptarem amb recomanacions literàries, recitals i actuacions en directe i, fins i tot, algunes dramatitzacions.

Durant la primera setmana s’han publicat recomanacions literàries a càrrec de l’escriptor Francesc Mompó, música de la mà dels cantautors Andreu Valor i Tendur (Mireia Tortosa), i una lectura dramatitzada a càrrec de l’actriu Pepa Juan.

#CuidemLaCultura pretén avançar-se i conscienciar la societat sobre el colp econòmic que suposa la paràlisi d’activitat cultural, ja afeblit per les conseqüències de la crisi iniciada l’any 2008 i de la qual encara no havíem acabat d’eixir en termes socials. També, per descomptat, pretén visibilitzar els seus integrants i promotors, que comparteixen el treball per la llengua i els valors que defineixen i fonamenten la nostra entitat. La conscienciació és imprescindible per tal de mantenir el compromís amb la nostra cultura, i per tant també amb ACPV.


Etiquetes: Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de