Andreu Valor encoratja els seus oients: ‘Tot açò passarà’El cantautor Andreu Valor reflexiona al voltant del valor de la cultura en temps difícils, i interpreta en línia la cançó Tot açò passarà. L’acció s’emmarca en la campanya #CuidemLaCultura que, entre altres sectors, pretén visibilitzar la música en la nostra llengua i els seus creadors.

Andreu Valor

Andreu Valor (Cocentaina, 1978) és un cantautor valencià que, juntament amb altres artistes, forma part de l’actual escena de la renovada cançó valenciana en català. Recentment ha llançat el seu darrer disc, Insurrecte. El treball ens presenta 10 cançons, inicialment, amb una sonoritat renovada, textures ambientals i arranjaments propis d’un pop-folk nord-europeu capaç de mantindre l’essència del missatge mentre ens transporta a experimentar noves sensacions sonores i la contundència rítmica en alguns dels temes.


Etiquetes: Andreu Valor Cuidem la cultura musica

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de