L’activitat d’ACPV no s’atura a les xarxes socials: segueix-nos a Whatsapp i TelegramL’activitat en xarxes d’ACPV no s’atura. Tampoc el nostre compromís amb la llengua i la cultura del país. A la pàgina web i els comptes de Facebook, Twitter i Instagram, hem sumat llistes i canals de difusió a Whatsapp i Telegram.

Totes les novetats, al dia

Vols estar assabentat de totes les nostres novetats? Segueix-nos, i adhereix-te a les llistes i canals de difusió.

Per a subscriure’t a la llista de difusió de Whatsapp cal enviar un missatge a través d’aquest mateix servei de missatgeria amb la paraula “ACCIÓ” al 690997574. A continuació, caldrà que guardes el número de telèfon a la teua agenda de contactes. Guardar el nostre contacte esdevé el pas més important de tots, ja que si no ens deses a l’agenda, no rebràs cap notificació.

Per a unir-te al canal de Telegram cal que, al cercador de l’app escrigues “Acció Cultural PV”. Una vegada unit, podràs visitar i estar al dia de totes les novetats culturals i de l’activitat d’ACPV.


Etiquetes: ACPV Xarxes socials

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de