Albert Iborra – Elogi dels dinersL’actor i guia literari Albert Iborra ens transporta a una ruta per la #València medieval. Per a l’ocasió, recita el poema Elogi dels diners, de l’autor Anselm Turmeda. Aquesta lectura dramatitzada s’emmarca dins de la campanya #CuidemLaCultura.

Albert Iborra forma part de l’equip de professionals que realitzen activitats culturals diverses, i promogudes per ACPV, adreçades a centres escolars. Entre altres, cal destacar les rutes literàries per la València medieval, històrica i contemporània, o fins i tot alguns recorreguts traçats per conéixer la vida de tot un seguit de dones valencianes. També, però, s’hi ofereixen alguns recitals o tallers per a incentivar l’esperit creatiu del jovent.


Etiquetes: activitats Cuidem la cultura Elogi dels diners Ruta medieval

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de