Raquel Ricart – El temps de cada cosa



L’escriptora Raquel Ricart recita un fragment de la seua obra El temps de cada cosa (Balandra Ed. 2019). Aquesta acció s’emmarca en la campanya #CuidemLaCultura que, entre altres sectors, pretén visibilitzar la literatura i els autors que conreen la nostra llengua.

Raquel Ricart

Raquel Ricart va nàixer a Bétera (el Camp de Túria) el 1962. L’amor per la lectura li ve d’antic, i des de molt jove la passió per les paraules i per les històries ha estat una costant en la seua vida. Literàriament es donà a conèixer en guanyar un accèssit als premis Malvarrosa (1980). Col·laborà en les planes de les revistes Celobert i Lletres de canvi. Ha escrit un text dramàtic, Ferrabràs (1990), que va ser posat en escena per Bambalina Titelles. Ha publicat la novel·la negra Un mort al sindicat (1999), el màgic relat juvenil Van ploure estrelles (2001), el volum Costums i tradicions i la novel·la El quadern d’Àngela (2010), guanyadora del V Premi Vila de Paterna de narrativa infantil Vicenta Ferrer Escrivà. Col·labora ocasionalment amb columnes d’opinió al diari El Punt.

El temps de cada cosa

Quan el professor Tomàs Bel veu entre els alumnes una viva imatge de l’americana Mary Castaway, el seu gran amor perdut fa vint anys, no sap que és a punt de tancar-se una història extraordinària, plena de ramificacions insospitades. Seguint diversos fils que s’entrecreuen al llarg de més de mig segle entre València i els Estats Units, Raquel Ricart novel·la l’amor incondicional i l’abandó, tramats a l’entorn de la pèrdua dels fills, els secrets, el remordiment i la redempció.


Etiquetes: Cuidem la cultura literatura Raquel Ricart

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de