Dani Miquel – Poema al sol i la llunaDani Miquel ens canta aquest bonic poema dedicat al sol i la lluna. La campanya #CuidemLaCultura també s’adreça a les menudes i els menuts de la casa!

DANI MIQUEL ja és tot un fenomen musical arreu del País Valencià. Amb una trajectòria treballada des de baix, poc a poc, poble a poble, la seua proposta esdevé ja un referent generacional. Sens dubte, la Banda Sonora Original que milers de xiquetes i xiquets valencians recordaran el dia de demà. I també les mares i pares, perquè la seua música i espectacle són de vocació familiar, per a gaudir grans i menuts, connectant de manera natural amb les noves sensibilitats d’oci cultural que exigia l’actual generació de famílies valencianes.


Etiquetes: Cuidem la cultura Dani Miquel musica

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de