Albert Iborra – TirantL’actor i guia literari Albert Iborra recita un fragment de l’emblemàtic Tirant lo Blanch, que forma part de la ruta per la #València medieval. Aquesta lectura dramatitzada s’emmarca dins de la campanya #CuidemLaCultura.

Albert Iborra forma part de l’equip de professionals que realitzen activitats culturals diverses, i promogudes per ACPV, adreçades a centres escolars. Entre altres, cal destacar les rutes literàries per la València medieval, històrica i contemporània, o fins i tot alguns recorreguts traçats per conéixer la vida de tot un seguit de dones valencianes. També, però, s’hi ofereixen alguns recitals o tallers per a incentivar l’esperit creatiu del jovent.


Etiquetes: Albert Iborra Cuidem la cultura Ruta medieval Tirant lo Blanch

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de