ACPV retransmet el concert pel 25 d’abril a través de FacebookAcció Cultural del País Valencià (ACPV) ha organitzat una setmana d’activitats virtuals per a commemorar la diada del 25 d’abril. Els actes comencen avui divendres, amb l’emissió del documental Almansa 1707: de la revolta a la repressió una producció d’InfoTV. L’endemà tindrà lloc, durant tot el dia, una manifestació en format virtual i un concert que compta amb la participació d’una trentena d’artistes.

El documental Almansa 1707: de la revolta a la repressió (InfoTV) s’emetrà a través de la pàgina web d’ACPV. Caldrà accedir-hi al següent enllaç:

  • https://acpv.cat/cuidemlacultura-25dabril2020/

La peça audiovisual estarà disponible des de les 18h d’aquesta vesprada fins a les 23:59h del mateix divendres.

La manifestació virtual s’ha convocat per estar activa durant tota la jornada de dissabte. D’aquesta forma, l’entitat anima als participants a compartir material audiovisual d’altres edicions amb les etiquetes #25dAbril i #CuidemLaCultura: fotografies, vídeos o qualsevol altre contingut que puga evocar la ja tradicional manifestació pel 25 d’abril.

Els actes commemoratius culminaran a la vesprada amb un concert que es retransmetrà a través de la pàgina de Facebook d’Acció Cultural del País Valencià. El cartell compta amb més d’una trentena d’artistes de primer nivell, que s’han adherit a una cita musical reivindicativa i necessària per a donar suport al sector cultural davant la crisi per la COVID-19.

Com veure el concert?

Per tal de visualitzar el concert, cal accedir-hi a la pàgina de Facebook de l’entitat, refrescar-la per assegurar-se que està actualitzada i prémer al botó de reproducció de la primera publicació que apareixerà fixada al mur. Les actuacions es publicaran al llarg de la vesprada de dissabte, a partir de les 18h, i estaran disponibles en diferents publicacions o posts. Per tal de passar a la següent, caldrà refrescar la pàgina i seguir de nou tots els passos anteriors.

Vols rebre notificacions per cada actuació?

Facebook ofereix la possibilitat als seus usuaris de rebre notificacions dels continguts que ells trien. Així doncs, si vols estar al corrent de l’inici de cada actuació cal configurar la xarxa sota els següents paràmetres:

  1. Entra a la pàgina de Facebook d’Acció Cultural del País Valencià i fes m’agrada.
  2. Prem el botó “seguint”, i selecciona l’opció “veure primer”.
  3. A la mateixa pantalla cal prémer l’opció “Editar configuració de notificacions” i, tot seguit, marcar l’opció “estàndard”.

Etiquetes: 25 d'Abril Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació