Manel Rodríguez-Castelló – Lletra per a un àlbumL’escriptor Manel Rodríguez-Castelló recita un fragment del seu poemari Lletra per a un àlbum. Aquesta acció forma de la campanya #CuidemLaCultura, una iniciativa per donar suport al sector cultural durant la crisi per la COVID-19.

Manel Rodríguez-Castelló va començar publicant poemes solts a revistes locals, i en 1979 publicà el seu primer poemari, Ciutat del tràngol, que va rebre el prestigiós Premi Vicent Andrés Estellés de poesia un any abans. A 1983 publicà Esbós d’un cos, al que segueixen De foc i danses (1987), L’acròbata dels ponts (1988), Erosions (1994), Ambaixada de Benialí (2000), Música del sentit (selecció personal 1978-1999, 2000) i Humus (2003).

La seua és una poesia intimista, centrada en el coneixement de les vivències personals mitjançant un ús precís del llenguatge. Ha col·laborat també a publicacions valencianes com Levante-EMV i Ciutat d’Alcoi, que recull a llibres com Els dies contats (2002). El 2005 fou distingit amb el Premi de Poesia Maria Mercè Marçal pel poemari Lletra per a un àlbum.


Etiquetes: Cuidem la cultura literatura Manel Rodríguez-Castelló poesia

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de