Mireia Vives i Borja Penalba – L’amor fora de mapaMireia Vives i Borja Penalba interpreten i posen música al poema L’amor fora de mapa, de Roc Casagran. Aquesta acció forma part de la campanya #CuidemLaCultura que, entre altres sectors, pretén visibilitzar la música en la nostra llengua i els seus creadors.

L’amor fora de mapa és el primer disc conjunt de Mireia Vives i Borja Penalba. Van rebre la proposta de Roc Casagran quan estaven treballant en temes propis i es van llançar a musicar els poemes de l’escriptor.

Per a Mireia i Borja ha sigut tot un repte visualitzar la música que demanaven els poemes de L’amor fora de mapa, i n’estan orgullosos del resultat: boleros, melodies pop… han aconseguit que el poder de la música amplifique les paraules de Roc Casagran, i han obert un univers artístic que sobrepassa les pàgines de la novel·la. En total, han musicat els 14 poemes que apareixen al llibre de l’escriptor de Sabadell, i ho han fet treballant estretament amb l’autor, que els ha guiat pels camins vitals que recorren els tres protagonistes del seu llibre.


Etiquetes: Borja Penalba Cuidem la cultura Mireia Vives música

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de