Clara Gil – Àgils cavallets de firaL’escriptora Clara Gil recita alguns versos del seu poemari Àgils cavallets de fira. Aquesta acció forma de la campanya #CuidemLaCultura, una iniciativa per donar suport al sector cultural durant la crisi per la COVID-19.

Clara Gil Fortuño va nàixer a Vila-real, és llicenciada en Filologia Catalana i professora d’Educació Secundària. Aficionada a la música, cursà estudis de solfeig i de piano i fou membre del Cor Universitari Sant Yago de València i de la Coral Sant Jaume de Vila-real. En el camp de la literatura ha estat guanyadora dels LXIII Jocs Florals “Vila de Nules” en la modalitat de poesia infantil i dues vegades del Certamen de Narrativa Breu Pilar Herrero de Vila-real, així com finalista en tres ocasions del Concurs de Poesia Jove “Ciutat d’Alzira”, en dues dels Premis Maig de Narrativa Breu, dels Premis de Literatura Breu “Vila de Mislata” o del Concurs Literari de Narrativa per a Dones de la Conselleria de Benestar Social. A banda de participar en diversos llibres col·lectius, ha publicat els poemaris Sobreviurem, Dia d’estiu i Àgils cavallets de fira.


Etiquetes: Cuidem la cultura literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de