Pepa Juan – Ja t’ho deia joL’actriu Pepa Juan realitza una lectura dramatitzada d’un conte breu d’Isabel-Clara Simó, Ja t’ho deia jo. L’acció s’emmarca dins de la campanya #CuidemLaCultura que, entre altres sectors, pretén visibilitzar les arts escèniques en la nostra llengua i els seus creadors.

Ja t’ho deia jo

Una mare i esposa “modèlica” i conservadora, està convençuda que el matrimoni depèn totalment de les dones, de la dedicació a la casa i al marit. Cal cuinar els seus plats predilectes, renunciar a la teua feina, tenir molta cura en l’aspecte físic i estar sempre a punt per a recolzar i descarregar tot el “pes” que ell porta. Aquests són els consells que ara necessita la seua filla.


Etiquetes: arts escèniques Cuidem la cultura Pepa Juan

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de