Tendur (Mireia Tortosa) – Sra. PrincesaTendur (Mireia Tortosa) ens regala música per al confinament, i interpreta la cançó Sra. Princesa. L’acció s’emmarca en la campanya #CuidemLaCultura que, entre altres sectors, pretén visibilitzar la música en la nostra llengua i els seus creadors.

Mireia Tortosa

Tendur és una proposta forta, alhora que tendra i divertida. Tortosa estudia guitarra a l’escola Ad libitum d’Ontinyent (València), i es formà en cant amb Yara Beilison, Montse Serrano (escola Jam Session) i Pau Beneit (Paul Bleast) a Barcelona i Alcoi. Finalment estudià producció musical a l’escola Sonopro de Barcelona.


Etiquetes: Cuidem la cultura Mireia Tortosa música Tendur

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de