Albert Iborra – Tots els meus paresL’actor i guia literari Albert Iborra recita un fragment de l’obra “Tots els meus pares”, de Yolanda García Serrano. Aquesta lectura dramatitzada s’emmarca dins de la campanya #CuidemLaCultura.

Albert Iborra forma part de l’equip de professionals que realitzen activitats culturals diverses, i promogudes per ACPV, adreçades a centres escolars. Entre altres, cal destacar les rutes literàries per la València medieval, històrica i contemporània, o fins i tot alguns recorreguts traçats per conéixer la vida de tot un seguit de dones valencianes. També, però, s’hi ofereixen alguns recitals o tallers per a incentivar l’esperit creatiu del jovent.


Etiquetes: Albert Iborra arts escèniques Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de