Anna Moner i Sebastià Carratalà – Els cossos agreditsEls artistes Anna Moner i Sebastià Carratalà preparen nova exposició a l’Octubre CCC per a aquest hivern. Mentrestant, revisem “Els cossos agredits”, el seu projecte anterior, que també es va poder veure al nostre centre.

Els cossos agredits

“Només aleshores, les dones que ens ataüllen des de l’altre costat de l’espill ens deixaran anar més enllà de la seua dermis, de l’escorça de metall, i de les laceracions sofrides a l’espera de la imminència d’una fulguració, el moment precís en què el nostre esguard traspasse el mur metàl·lic de la seua pell.”


Etiquetes: Anna Moner Cuidem la cultura Sebastià Carratalà

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de