Francesc Anyó – Coral romputL’actor Francesc Anyó s’adhereix a la campanya #CuidemLaCultura, i recita un fragment de l’emblemàtic Coral romput, de Vicent Andrés Estellés.

Aquesta lectura s’emmarca dins de la campanya #CuidemLaCultura, que es llança amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre la importància de tenir cura de les associacions i artistes que integren el món cultural.

Francesc Anyó

Francesc Anyó (Benicarló, 1964) és actor. Compta amb una trajectòria de més de 25 anys fent teatre, televisió, curtmetratges, lectures dramatitzades, recitals, traduccions i adaptacions teatrals, tot i que el seu treball s’ha centrat, sobretot, en la veu, doblatge i locucions, principalment per a ràdio i televisió. A l’edat de quinze anys va conéixer l’obra d’Estellés gràcies a les interpretacions d’Ovidi Montllor, i des d’aquell moment s’ha endinsat en diversos projectes artístics que reivindiquen la figura de l’autor de Burjassot.


Etiquetes: Coral romput Cuidem la cultura Francesc Anyó Vicent Andrés Estellés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de