#CuidemLaLlengua – El gerundiDes del Centre Carles Salvador s’ha encetat el llançament d’una sèrie de píndoles audiovisuals per a fer un millor ús de la llengua. A la segona entrega s’especifiquen els usos correctes del gerundi.

Hem de cuidar moltíssim les formes no personals dels verbs, perquè serveixen per a formar verbs compostos, perífrasis i altres estructures per a expressar valors diversos.

El gerundi cal cuidar-lo molt perquè, si no ho fem, podem cometre errors que poden afectar-lo moltíssim tant en la seua forma com en el seu ús.

Cursos Centre Carles Salvador

El Centre Carles Salvador realitza cursos de valencià, classes de preparació per a les proves oficials de valencià (JQCV, CIEACOVA, EOI…). Informa-te’n de la seua oferta formativa al web www.centrecarlessalvador.org

El Centre Carles Salvador disposa d’unes instal·lacions excepcionals al centre de la ciutat de València. Es troba a l’edifici Octubre CCC envoltat de llocs històrics emblemàtics: la Plaça redona, la Plaça de la Reina, la Plaça de l’Ajuntament, la Llotja, l’església i la plaça de Santa Caterina, el palau del Marqués de Dosaigües… sens dubte, el context lingüísticocultural idoni per a l’alumnat.


Etiquetes: #CuidemLaLlengua Centre Carles Salvador Cuidem la llengua gerundi

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació