El concert virtual pel 25 d’abril, ja disponible a YouTube!El concert, emés a través de Facebook el passat 25 d’abril per commemorar la Diada del País Valencià, fou una de les iniciatives pioneres en donar ajuda efectiva a una part del sector artístic davant la crisi per la COVID-19.

Ja pots veure el concert emés pel 25 d’abril al nostre canal de YouTube. Pots visualitzar el concert íntegre, tot i que també cada actuació per separat.

Més d’una trentena d’artistes com El Diluvi, Miquel Gil, Maria del Mar Bonet, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Ovidi 4 o Feliu Ventura, participen al concert virtual ‘Ciudem la Cultura’, organitzat per Acció Cultural del País Valencià amb motiu de la commemoració de la Diada del 25 d’abril.

La majoria de les actuacions són versions de cançons d’altres grups o artistes, però també hi ha versions pròpies. Al repertori trobem grups com Al Tall, Carraixet, Obrint Pas, la Gossa Sorda, Aspencat o solistes com Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Ovidi Montllor o Carles Dénia, entre d’altres.


Etiquetes: 25 d'Abril Concert virtual Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació