Els governs del País Valencià, Catalunya i Balears inicien una cadena de ‘bon dia’ a Twitter en resposta al SupremAquest gest de complicitat s’ha donat entre els departaments d’Educació i de Cultura del país.

Els departaments d’Educació de la Generalitat Valenciana i el Govern de les Illes i el de Cultura de la Generalitat de Catalunya han mostrat públicament la seua complicitat després de la sentència del Tribunal Suprem espanyol que obliga les institucions a comunicar-se en castellà amb un simple gest: desitjar-se bon dia. Des del seu compte de Twitter, el departament valencià ha fet un piulet dient ‘bon dia’, al qual les institucions catalanes i balears han contestat amb un altre ‘bon dia’. Un gest que recorda a la cita atribuïda a Josep Pla ‘El meu país és aquell on, quan dic “Bon dia”, em responen “Sí”, sembla que fa bon dia”’.

A més de la salutació entre els comptes oficials dels tres departaments, moltes altres persones, entitats i institucions s’han afegit al ‘bon dia’, creant una cadena. Per descomptat, des d’Acció Cultural del País Valencià ens hem adherit a la iniciativa.

Vilaweb, 17/06/2020


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació