ACPV de la Vall d’Albaida reprèn els Racons Poètics durant el mes de juliolACPV de la Vall d’Albaida posa de nou en marxa els Racons Poètics. Es reprenen a partir del pròxim dijous 16 de juliol, a La Torreta.

El pròxim dijous 16 de juliol es reprenen els Racons Poètics de 2020 a La Torreta. Dijous 23 la cita tindrà lloc a El Filaner i el 30, finalment, a Ca la Mera. Totes les convocatòries s’iniciaran a les 21h, i caldrà portar sopar de casa. La “picadeta” es compartirà entre totes i tots els assistents.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació