El Centre Carles Salvador dissenya un curs en línia per a acreditar els diferents nivells de valenciàEl professorat del Centre Carles Salvador ha dissenyat un curs en línia per a preparar els nivells B1, B2, C1 i C2 de valencià. Aquest innovador format permet gestionar l’aprenentatge i el temps de forma autònoma.

El curs ofereix atenció personalitzada i l’accés al material de les classes des de qualsevol lloc i dispositiu. D’aquesta forma és possible conciliar la vida professional amb la formació en valencià.

La matrícula romandrà oberta fins al 23 de juliol o fins que se n’esgoten les places. El tràmit d’inscripció es realitza a través de la pàgina web del Centre Carles Salvador.

Flipped Classroom o aula inversa

Pel que fa a la metodologia del curs, es fa servir el format Flipped Classroom o aula inversa, una modalitat en què les pautes i instruccions que impulsen l’aprenentatge passen de l’espai en grup, a l’espai individual. D’aquesta manera, l’espai del grup es transforma en un entorn d’aprenentatge dinàmic, interactiu i viu. Ací el professorat exerceix de guia que orienta a l’alumnat en l’aplicació dels conceptes i en un desenvolupament del contingut oberta la seua mateixa creativitat. 

Se centra en l’alumne. El temps de classe es dedica a explorar els temes amb major profunditat i crear més oportunitats d’aprenentatge. És a dir, en Aula Inversa, cada alumne aporta, proposa, investiga, qüestiona, decideix… S’exposa a una activitat en què resulta essencial per al altres i per a l’objectiu del curs. Alhora, contribueix a potenciar les habilitats de treball en equip. 


Etiquetes: Centre Carles Salvador Curs en línia

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació