Montserrat, un lloc màgic per encetar la tardorA gust viatges organitza un viatge a Montserrat del 25 al 27 de setembre. Les sòcies i els socis d’ACPV podran gaudir d’un descompte al preu de l’eixida.

MONTSERRAT: COMENÇAR LA TARDOR, DESCOBRINT UN LLOC MÀGIC I L’ESPIRITUALITAT D’OCCIDENT

“En cap lloc trobarà la persona la felicitat i la pau, si no és en el seu propi Montserrat”, Goethe.

Montserrat és una muntanya que sorprèn, encisa, fascina. És distinta, ben diferent, de totes les demés. Sola, hissada a plom, enmig del paisatge, la fulla dentada d’una serra, les roques esculpides per mans prodigioses, font d’energies positives que produeixen efectes d’elevació de l’esperit, d’ascensió interior. El rovell de l’ou, un santuari de nomenada universal a una Marededéu negra trobada al segle IX, un eco de les més velles devocions de la humanitat, símbol de Catalunya. I, una comunitat de monjos, que mantenen viva l’espiritualitat occidental, preguen i canten i treballen, fan cultura i acullen i desentenebren. Anem a Montserrat per a participar de la bellesa i de la vida, per a endinsar-se en els camins de l’esperit i de la llum, per a viure el màgic inici de la tardor groguenca i vermellosa. A.Ll.

ITINERARI


1.-DIVENDRES, 25 DE SETEMBRE VALÈNCIA-MONTSERRAT
Eixirem a les 14 hores des de l’EXPO HOTEL, (Avinguda Pius XII, 4, València, junt a Nuevo Centro).
En arribar a Montserrat, distribució de les habitacions (per una atenció especial, ens allotjarem a l’interior del Monestir) en l’Hostatgeria i sopar. Temps lliure per a una possible passejada nocturna a la llum dels estels.


2.-DISSABTE, 26 DE SETEMBRE. MONTSERRAT
Cant de Laudes i esmorzar. Presa de contacte amb la vida monàstica i el Monestir. I, per conèixer la natura, pujarem en funicular a Sant Joan (i/o a peu) i caminarem per les crestes més altes de la Muntanya Sagrada, des d’on vorem espectaculars paisatges. Possible visita al Museu, ben important en pintura i restes arqueològiques o, si no és possible, passeig per les obres d’art a l’aire lliure. Temps lliure. Visitarem el monestir de monges benedictines de Sant Benet. Passeig pel Camí dels Degotalls. Cant de Vespres en gregorià. Sopar al Monestir.


3.-DIUMENGE, 27 DE SETEMBRE. MONTSERRAT-VALÈNCIA
Cant de Laudes, lliure. Després de desdejunar, passeig lliure pel bosc (o visita lliure a la Santa Cova, amb funicular i/o a peu). Temps per a assistir a la solemne Missa conventual, cantada en gregorià i al cant de migdia de l’Escolania, una de les institucions musicals més prestigioses d’Europa i la més antiga del món (segle XII). Dinar al Monestir.
Tornada a València, on esperem arribar cap a les 21 hores.

Ens acompanyaran: Alfons Llorenç i Ausiàs Llorenç, guies oficials de turisme.

INFORMACIÓ I RESERVES:


PREU: 335€ per persona.
PLACES MOLT LIMITADES!

INCLOU:
Pensió Completa.
Cel·la individual amb bany propi (Hab. dobles limitades)
Bus d’anada i tornada amb servei WC (urgències), extragran i exclusiu.
Tast de gastronomia montserratina.
Assegurança de viatge i IVA
Dos acompanyants durant tot el viatge.


ALLOTJAMENT:
A dins el Monestir de Montserrat, a l’Hostatgeria.

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT
El mètode de reserva i pagament serà a través de ingrés o transferència bancària.
Cal consultar prèviament la disponibilitat de places.
Per fer la reserva s’ha de fer el pagament dels 335€ (o del total amb assegurança addicional), abans del 21 de Setembre.
Al compte corrent d’A Gust Viatges:
IBAN: ES82 2100 6588 1302 0007 0676
Beneficiari: A Gust Viatges
Concepte: Montserrat 25-9-2020
Per tal d’inscriure’s i de fer l’assegurança de viatge, caldrà enviar el comprovant bancari al correu agustviatges@gmail.com o al Whatsapp 691675428 i les dades vostres i les dels acompanyants:

  • Nom
  • Dni
  • Adreça postal (carrer, número, codi postal i població)
  • correu electrònic
  • Un telèfon mòbil de contacte.

Ací podeu descarregar el tríptic informatiu


Etiquetes: A gust viatges Montserrat

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació