ACPV participa a l’ofrena floral a Rafael Casanova durant la Diada 2020Durant la celebració de la Diada nacional de l’11 de setembre a Catalunya, representants de les juntes directives d’Òmnium Cultural, Obra Cultural Balear i Acció Cultural del País Valencià han realitzat la tradicional ofrena floral a Rafael Casanova. Les tres entitats formen la Federació Llull. Com a representant d’ACPV ha acudit la presidenta de l’entitat, Anna Oliver Borràs.


Etiquetes: #Diada2020 Diada Catalunya

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació