Clara Andrés actua a Gandia el pròxim dissabteLa cantautora valenciana actuarà el pròxim dissabte 19 de setembre a la Fundació Casal Jaume I de la Safor-Valldigna.

El concert, organitzat per ACPV, s’iniciarà a les 20h, al C/ Dona Teresa, 2 (1r pis). L’aforament és limitat, seguint les indicacions i requeriments per la COVID-19

Clara Andrés

Amb DIES I DIES enregistrat a la Fournier (La Garriga) la tardor del 2007, Clara Andrés va rebre dos premis Ovidi Montllor 2008 als millors arranjaments i a la millor cançó i el premi Martí i Pol per la musicació del poema “Personatges” de Josep Pedrals. Inclou, també, la cançó “Hui fa vent” que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula “Dies d’agost” de Marc Recha. HUIT, enregistrat a la Fournier la primavera del 2010, es presenta com un discret que comença i acaba en poc més de vint minuts. Recull huit cançons teixides per una banda més madura, on la senzillesa i la discreció en el detall esdevenen el seu propòsit. Entrelínies, tercer treball discogràfic, acompanyada per la seua formació habitual: German Ycobalzeta (guitarres), Xarli Oliver (percussions) i Aleix Forts (contrabaix). Al disc hi trobem un conjunt de 9 cançons, o 8 i una entrelínia, teixides com un tot, una peça que té un ordre coherent i que vol contar una història. Parla llavors d’un “després”, d’un moment sentimental en el que ja portes un equipatge, unes entrelínies que t’acompanyen i que formen part de tu. El seu to, tot i ser nostàlgic, és sobretot reconciliador. Obri un calaix de moments viscuts, n’agafa les entre línies, el torna a tancar i continua.


Etiquetes: ACPV La Safor Clara Andrés la Safor musica

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació