‘Desconfina el valencià’: Castelló per la llengua commemora la signatura de les Normes de CastellóPer nové any consecutiu, la plataforma mobilitzadora Castelló per la Llengua —que aplega una vintena d’entitats, associacions, sindicats i partits polítics— organitzen els actes festius i reivindicatius per a commemorar la signatura de les “Normes de Castelló” l’any 1932 a la ciutat.

Sota el lema “Desconfina el valencià” la plataforma programarà diferents actes i activitats en els mesos vinents. La primera celebració tindrà lloc el dissabte 26 de setembre al Grau de Castelló, i constarà d’una passejada per “el Grau antic”, seguit del vermut literari a càrrec de Martí Domínguez en el Templet del Port. Tot seguit, es realitzarà una exhibició a càrrec del grup Botafocs, i la jornada finalitzarà amb el concert del grup “Tenda“.


Etiquetes: Castelló per la llengua Normes de Castelló

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de