Alcoi, Bétera, Gandia i Massalfassar, noves Festes Estellés per al mes d’octubreLes pròximes dates per commemorar la figura del poeta de Burjassot seran a Gandia i Massalfassar el divendres 2 d’octubre; Bétera, el dissabte 3 d’octubre i Alcoi, el divendres 16 d’octubre.

Aquesta cita literària, gastronòmica i cultural se celebra per recordar Vicent Andrés Estellés, un dels clàssics insígnia de les lletres valencianes. A continuació podeu consultar les dates per a les pròximes convocatòries dels Sopars Estellés 2020 arreu del territori:

GANDIA

2 d’octubre, Fundació- Casal Jaume I de La Safor- Valldigna (C/ Dona Teresa, 2). Microbert, 20h. Tot seguit, concert a càrrec de Francesc Anyó i Enric Giralt.

MASSALFASSAR

2 d’octubre, Carrer del Comerç. 20h, Micro obert i concert a càrrec de Pau Alabajos.

BÉTERA

3 d’octubre, Ateneu de Bétera. Estrena de la Rondalla de l’Ateneu.

ALCOI

16 d’octubre. Centre Ovidi Montllor, 20h. Micro obert, i actuació musical de Sofia Moltó i Juan Montes.

Els actes comptaran amb totes les mesures de seguretat per la COVID-19, amb l’objectiu de programar un tipus de cultura segur i amb garanties. Per tant, cal seguir les normes d’higiene, distanciament i protecció personal amb la carasseta.Etiquetes: ACPV Alcoià-Comtat Alcoi Bétera Camp de Túria Centre Ovidi Montllor Festa Estellés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de