Les ciutats de València, Barcelona, Palma i Brussel·les es connecten per celebrar juntes la Festa EstellésAcció Cultural del País Valencià (ACPV), en companyia de tot un seguit d’entitats dinamitzadores de la llengua i la cultura, han organitzat un any més la Festa Estellés a València. Aquesta cita literària, gastronòmica i cultural se celebra per recordar Vicent Andrés Estellés, un dels clàssics insígnia de la literatura en català. A banda, per tal d’interconnectar el territori, i agermanar així les ciutats de València, Barcelona, Palma i Brussel·les.

Aquestes trobades d’homenatge se celebren a diverses poblacions dels Països Catalans des de fa alguns anys durant el mes de setembre, al voltant de la data del natalici del poeta de Burjassot. A l’edició d’enguany, marcada per la situació de crisi sanitària i l’aforament presencial limitat, cal destacar la retransmissió de l’esdeveniment en directe a través de les xarxes socials. Sens dubte, una bona iniciativa per fer extensible a tothom la celebració.

La Festa a València

La vetllada a València, conduïda pels actors Francesc Anyó i Pepa Juan, va transcórrer amb gran entusiasme. Molts dels assistents participaren activament de l’acte llegint alguns poemes d’Estellés. Durant la connexió en directe entre les quatre ciutats, representants de les entitats cíviques participants realitzaren una emotiva lectura conjunta. No hi ha fronteres que la lírica i la poesia Estellesiana no puga superar.Etiquetes: Festa Estellés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació