La plataforma ‘Castelló per la llengua’ commemora els 88 anys de les Normes de CastellóEl passat dissabte, 26 de setembre, el Grau s’ha convertit en el punt d’inici dels actes de commemoració dels 88 anys de les ‘Normes de Castelló’, organitzats com cada any des de 2011 per la plataforma unitària Castelló per la Llengua.

La pandèmia global ha aturat la defensa i la promoció del valencià com a llengua comuna i punt de trobada de la societat valenciana, i és per això que els organitzadors afronten la commemoració convidant les valencianes i valencians a “desconfinar el valencià”.

Des de l’organització s’ha agraït el suport de les institucions, a PortCastelló per la cessió de les instal·lacions, a la Diputació pel suport econòmic, així com la presència del regidor de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Castelló, Francesc Mesquita i de l’executiva provincial del PSPV amb Àngels Máñez, Ernest Blanch, secretari provincial, Anna Edo, senadora, i Antoni Romero, regidor de Nules.Etiquetes: Castelló per la llengua Normes de Castelló

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de