Llegim Carmelina 2020Sota el lema Llegim Carmelina 2020, ACPV llança una campanya per realitzar una lectura col·lectiva de textos de Carmelina Sánchez-Cutillas

Les lectures tindran lloc a diferents poblacions del País Valencià entre els mesos d’octubre i novembre. El primer acte tindrà lloc a València el pròxim 8 d’octubre, vespra de la diada valenciana. En un acte organitzat conjuntament amb l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, l’Octubre CCC, acollirà la lectura dels tres primers relats del llibre i d’alguns poemes.

A més a més, Mireia Vives i Borja Penalba amenitzaran la vetllada amb la seua actuació. Les lectures continuaran per diversos pobles i comarques durant les pròximes setmanes. Aforament limitat. Per assistir-hi cal una inscripció prèvia a través d’Eventbrite.Etiquetes: Llegim Carmelina 2020 Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de