Vila-real acull els actes commemoratius de les Normes de CastellóDissabte 3 d’octubre, Vila-real va prendre el relleu del Grau en els actes commemoratius dels 88 anys de les ‘Normes de Castelló’, organitzats com cada any des de 2011 per la plataforma unitària ‘Castelló per la Llengua’.

La pandèmia global no ha d’aturar la defensa i la promoció del valencià com a llengua comuna i punt de trobada de la societat valenciana, i és per això que els organitzadors afronten la commemoració convidant les valencianes i valencians a “desconfinar el valencià”.

L’acte de Vila-real s’inicià a les 11:30h amb una mostra de cultura popular amb la participació del Grup de Dolçainers i Tabaleters El Trull i de la Colla Gegantera de Vila-real. Més endavant, a les 12h es van lliurar els Premis Maig—Memorial Pasqual Batalla, en col·laboració amb l’AC El Guitarró. A les 12:30h, un parlament commemoratiu de les ‘Normes’ va precedir el concert de Vienna amb què va cloure la jornada.Etiquetes: Castelló per la llengua Normes de Castelló

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de