La campanya ‘Llegim Carmelina 2020’ arriba a Llíria, Canals, Elx i BéteraSota el lema Llegim Carmelina 2020, ACPV llança una campanya per realitzar una lectura col·lectiva de Matèria de Bretanya, l’obra més coneguda de l’escriptora valenciana, i també d’alguns dels seus poemes més emblemàtics.

Les lectures col·lectives, en alguns casos, estaran també amenitzades amb la música de diversos artistes valencians, com ara les cantautores Mireia Tortosa, Laura Díaz i Laura Esparza i Carlos Esteban.

Els actes comptaran amb totes les mesures de seguretat per la COVID-19, amb l’objectiu de programar un tipus de cultura segur i amb garanties. Per tant, cal seguir les normes d’higiene, distanciament i protecció personal amb la carasseta.Etiquetes: Llegim Carmelina 2020

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de