Ontinyent acull la VI edició del festival d’arts escèniques ‘PobleNou Endins’Aquest cap de setmana, durant els dies 17 i 18 d’octubre, se celebra la VI edició del festival d’arts escèniques ‘PobleNou Endins’. L’esdeveniment ha anat adaptant-se a les circumstàncies de la COVID-19 com un ‘camaleó escènic’, i oferirà tres espectacles al carrer, i un al Teatre Echegaray en funció única.

La sisena edició del Festival d’Arts Escèniques PobleNou Endins 2020 s’ha adaptat a les noves circumstàncies actuals. Des del 8 de març que l’organització va decidir traslladar el festival a maig, fins al festival actual ha canviat molt. En total, s’han programat cinc espectacles de teatre, música, infantils, dansa i performance especia. Una àmplia oferta per a un Festival de reduïdes dimensions que vol consolidar-se.

“La configuració actual del festival és el resultat de l’esforç i l’adaptació camaleònica de tots. Des de l’Associació de Veïns de Poble Nou, representada hui per Carolina Bordera, veïna del barri, de l’Ajuntament d’Ontinyent representat per Alejandro Borrell, Regidor de Cultura, i d’ACPV a la Vall d’Albaida coordinant el Festival”, ha comentat Pep Alfonso, delegat d’ACPV a la Vall d’Albaida, a la roda de premsa de presentació que ha tingut lloc a l’atzucac del carrer dels Capellans, on es realitzarà un dels espectacles.

“La situació ens ha fet adaptar-nos, ens ha fet traure el festival al carrer. Però això no impedeix que la seua essència continue igual. Volem que la gent del poble s’arrime al barri, que senten la proximitat i la intimitat que sentim al barri, enfront de viure a un nucli urbà molt transitat per cotxes. Eixos valors es transmeten també al festival”, indicava Carolina Borrell representant de l’Associació Veïnal a la Presentació. També afirmava Borrell que “és una activitat que ens uneix com a associació”.

Els espectacles programats per al del dissabte 17 i diumenge 18 d’octubre són els següents:

-El dissabte 17 d’octubre, a les 20:00 hores al Teatre Echegaray actuarà Ina Martí amb Així. El mateix dissabte a les 21:30 hores a l’atzucac del carrer dels Capellans del 21 al 33 actuarà el Col·lectiu Camí Fondo amb un espectacle de poesia electrònica visual.

-Per al diumenge 18 tenim s’han programat dos espectacles de dansa contemporània, de la mà de Lorenza Di Calogero amb Taishokan.

Entrades i aforament

Recorda que l’aforament estarà limitat en cada espectacle, complint amb les mesures de distanciament i higiene per la Covid-19.

-Formulari de RESERVA per a l’espectacle POESIA ELECTRÒNICA VISUAL del Col·lectiu Camí Fondo el dissabte 17 d’octubre a les 21:30 hores al Carrer dels Capellans 21-33; clica ací.

-Formulari de RESERVA per a l’espectacle DEL CONTE A LA POESIA de Trobaversos (Infantil) el diumenge 18 d’octubre a les 18:00 hores a l’arbrat del Carrer de Sant Antoni; clica ací.

-Formulari de RESERVA per a l’espectacle TAISHOKAN de Lorenza Di Calogero (Dansa) el diumenge 18 d’octubre a les 19:00 hores a la zona de càrrega i descàrrega del Mercat central; clica ací.Etiquetes: arts escèniques teatre

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació