ACPV engega la campanya “iguals i amb drets”Acció Cultural engega la campanya iguals i amb drets, una iniciativa que reivindica la necessitat de fomentar la consciència de l’estatus del valencià com a llengua oficial i pròpia. Així, es pretén assolir la igualtat lingüística com un principi de no discriminació de la ciutadania per raó de llengua.


La campanya, que inclou la creació d’un portal web com a instrument consultiu en matèria legal i sociolingüística, també comptarà amb la programació d’un cicle de debats. El primer tindrà lloc el pròxim dijous 29 d’octubre, a l’Octubre CCC, i comptarà amb la participació de Rubén Trenzano, Director General de Política Lingüística de la Generalitat Valenciana. Durant la ponència es farà un Balanç del desplegament normatiu de la Generalitat en favor de l’oficialitat del valencià i la igualtat lingüística.


Paul Bilbao, president de Kontseilua, Vicenta Tasa, professora de Dret Constitucional i directora de la Càtedra de Drets Lingüístics de la UV, Anna Oliver, advocada i presidenta d’ACPV, Ferran Puchades, actual coordinador general de l’àrea d’Educació, Cultura i Esports de l’Ajuntament de València i Antoni Mas Miralles, professor del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant completaran les ponències de la campanya iguals i amb drets.Etiquetes: Drets lingüístics iguals i amb drets

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de