El Centre Ovidi Montllor allotja la mostra ‘Jo també sóc quàntic’La mostra s’exposara al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi fins al 27 de novembre.

Gulliver fa performances des de molt jove a la regió de Kansai, abans  de fer auto-stop a Tòquio el 1967 per continuar amb la realització de  cinema. Allà, Gulliver es va unir a un escenari en què l’art es mostrava  fora dels espais de la galeria i el cinema es va expandir a diverses  projeccions, o es va desplaçar completament fora de pantalla.

Aquesta dinàmica barreja interdisciplinària es va desplegar en el  rerefons d’una expansiva cultura juvenil de postguerra que es va convertir  en psicodèliques mundials i va encendre debats crítics sobre tecnologia,  política i relacions japoneses-nord-americanes.

Mentre que els experiments radicals de Gulliver amb el cinema es  concentren als anys seixanta, continua treballant com a artista, treballant  en els camps de l’escultura, la performance i els nous mitjans.

El 2010, el seu Ex-Sign retrospectiu va ser organitzat pel Museu d’Art  Modern de la Shiga.


Etiquetes: Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació