La formació Autòctone presenta ‘Volum I’ al Teatre Arniches d’AlacantAutòctone és una formació produïda pel trompetista Pepe Zaragoza. Es tracta d’un projecte que se’n ix dels paràmetres habituals d’aquest músic. L’espectacle tindrà lloc el pròxim 31 d’octubre al Teatre Arniches d’Alacant, a les 20:30h.

Els socis d’ACPV poden aconseguir les entrades a un preu especial de 5€. Per adquirir-les cal posar-se en contacte amb ACPV al telefon 690 617 547 (de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 hores) o per correu electrònic a alacant@acpv.cat.

Autòctone és una música de cançó i és també un mestissatge entre la nostra cultura, a través de la nostra llengua, i el jazz o la música afroamericana. És per això que el nom del projecte té la barreja de dues llengües: ‘Autòc’ i ‘Tone’, per simbolitzar aquest mestissatge.

La música és original de Pepe Zaragoza i la lletra està escrita per Diana Baidal. En línies generals, la música d’Autòctone pretén descriure algunes de les emocions que ens trobem a la vida d’una forma subjectiva.

El trompetista i compositor alacantí Pepe Zaragoza és un dels noms més representatius de la més jove ventrada del jazz de la Comunitat Valenciana. Forma part d’algunes formacions de prestigi com Ramon Cardo & The Nyora Boppers, Sedajazz Big Band, Joan Benavent Sextet, José Quevedo ‘el boleta’, Perico Sambeat ensemble, entre altres. La Plaça dels Somnis, el seu àlbum debut ha rebut tres prestigiosos guardons: Guanyador del III Certamen de Jazz Ciutat de Talavera, Primer premi en el VII Concurs de Jazz a Castelló, segon premi al Concurs internacional de Jazz de Getxo.


Etiquetes: ACPV Alacant Alacant música Teatre Arniches

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de