La campanya ‘Llegim Carmelina’ passa per XirivellaLa campanya literària Llegim Carmelina aplegà a Xirivella el passat 27 d’octubre. El Centre Jove de la localitat de l’Horta va acollir l’acte, que comptà amb la participació, entre d’altres, del narrador oral Vicent Camps.

La vetllada literària va comptar amb una lectura col·lectiva de poemes de la mà de l’Aula Paraula de Xirivella. També, però, amb una tertúlia improvisada amb el narrador oral Vicent Camps.

Finalment, s’oferí als assistents un audiovisual realitzat amb motiu del Dia Internacional del Llibre pels bibliotecaris i bibliotecàries del País Valencià, amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Al vídeo es reciten diversos fragments de “Matèria Bretanya”, l’obra més emblemàtica de l’escriptora Carmelina Sánchez-Cutillas.
Etiquetes: Llegim Carmelina 2020

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de