Borriana i Elx acullen la projecció d’ ‘Assemblea’, emmarcada al VI Festival Cinema Ciutadà CompromésLa projecció del film tindrà lloc el 12 de novembre al Teatre Payà de Borriana (Camí d’Onda, 30), i al Casal d’ACPV d’Elx el pròxim dimarts 17 de novembre. Totes dues projeccions començaran a les 19h.

SINOPSI:

És l’última assemblea abans de l’estiu i Josep vol traure endavant i a tota costa la Proposta de Text Definitiu referent al Concert. Totes a una, respectant tant la pluralitat ideològica com el torn de paraula… si es que açò és possible. La clau està en els matisos. Una proposta que qüestiona amb humor el concepte mateix de participació.


Etiquetes: Cinema VI Festival de Cinema Ciutadà i Compromés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació