La campanya ‘Llegim Carmelina’ passa per la Vall d’UixóAhir el Palau de Vivel de la Vall d’Uixó va acollir la lectura col·lectiva de l’obra Matèria de Bretanya de l’escriptora de l’any Carmelina Sànchez Cutillas.

L’acte ha estat organitzat conjuntament per ACPV i la Societat Cultural Amics de la Vall, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Ximo Beltran, membre d’ACPV, va presentar l’acte, i com a filòleg va fer una introducció a l’autora. La lectura ha estat a càrrec de l’associació Amics de la Vall i de socis d’ACPV; Irene Peirats Roig, Roser Diago i Escuder, Josep Tur Rubio, Ester Ramonilles Segura, Manel Jorge Ballester i Marc Seguer Moya.Etiquetes: Llegim Carmelina 2020

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de