ACPV formarà part del Consell de Participació CiutadanaACPV formarà part del Consell de Participació Ciutadana del País Valencià. Sandra Obiol, professora a la Universitat de València i membre de l’entitat, representarà ACPV com a vocal titular. Antoni Gisbert, secretari d’ACPV, serà el vocal suplent.

Així s’ha resolt al procés de renovació del Consell de Participació Ciutadana del País Valencià. Concretament, Acció Cultural del País Valencià formarà part de les plataformes i organitzacions en defensa del territori, el medi ambient i el patrimoni.

ACPV agraeix a les 64 associacions d’arreu del País Valencià que van signar els avals necessaris que han permès que l’entitat en puga formar part i assumirà la responsabilitat de representar-les dins del consell de participació.


Etiquetes: ACPV

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació