Any Carner: Pau Alabajos recita ‘1714’ACPV commemora l’Any Carner amb una selecció de vint poemes recitats de l’autor barceloní. La Institució Lletres Catalanes dedica el 2020 a l’emblemàtic escriptor. El 4 de juny es van commemorar 50 anys de la seua mort.

El cantautor Pau Alabajos recita “1714”:

Any Carner

El 4 de juny de 1970 Josep Carner moria a Brussel·les, al seu domicili, al carrer Lincoln 64 (al sud de la ciutat, al municipi d’Uccle / Ukkel). Commemorem el cinquanté aniversari de la seua mort. L’Any Carner 2020, que s’allargarà fins ben entrat el 2021, desplegarà un gran nombre d’activitats, de tota mena i per a tota mena de públics. Les línies mestres abracen tots els camps literaris que ell va conrear (i també aquells àmbits en què d’altres artistes han situat la seva obra: la cançó, el teatre). S’han integrat a l’Any les iniciatives de molts municipis de Catalunya, però també iniciatives d’empreses culturals privades que volen homenatjar Carner. Els objectius de l’Any són els de difondre la seua obra. L’agenda del web Carner posarà al dia els actes i les manifestacions que es vagen preparant.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona


Etiquetes: Any Carner Pau Alabajos

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de