L’Octubre CCC acull un homenatge a l’escriptor Joan PeruchoDijous vinent, 19 de novembre, s’hi farà un homenatge a l’escriptor Joan Perucho amb motiu de l’Any Perucho, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

L’homenatge constarà d’una taula rodona amb Lluís Roda, escriptor, en representació de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, i amb Josep Ballester, escriptor, professor de la Universitat de València, en representació del PEN Català, conduïda per Emili Payà (Octubre CCC). 

A més, hi haurà una lectura de textos de l’autor a càrrec dels escriptors Roser Furió i Lluís Roda.

Joan Perucho

Joan Perucho (Barcelona, 1920-2003) és un dels escriptors més destacats de la literatura catalana del segle XX. Va començar la seva trajectòria com a poeta i més endavant va ser narrador, novel·lista, crític d’art, autor de llibres de gastronomia, d’assaig i de viatges. En va publicar un munt, més de cent, deia ell traient pit, ja de gran. La seva obra ha estat molt traduïda internacionalment.

Organitzen Acció Cultural del País Valencià, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, el PEN Català, amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i la llibreria Fan Set.

Més informació al web de l’Octubre CCC i inscrpció directa aquí.


Etiquetes: Any Perucho Joan Perucho

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de