Maria Josepa Montagut, guardonada amb la Lletra Lila 2020El lliurament de la Lletra Lila tindrà lloc el dijous 3 de desembre, a les 19h, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València.

L’acte serà presentat per la periodista Reis Juan, amb glosa de Cristina Escrivà. També comptarem amb l’actuació musical de la cantautora Eva Dénia. Per assistir-hi, cal apuntar-se prèviament escrivint a aelc@escriptors.cat.

Amb la Lletra Lila es vol contribuir a visibilitzar la trajectòria cívica i artística de dones especialment rellevants en l’àmbit de la cultura i la llengua. La Lletra Lila és una iniciativa de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana iniciada l’any 2016, i que fins ara ha reconegut l’obra i la trajectòria de poetes i escriptores com ara Encarna Sant-Celoni (2016), Isabel Robles (2017), Mercé Viana (2018), o Pepa Guardiola (2019).

Maria Josepa Montagut

Josepa Montagut i Mariner (Montcada, l’Horta, 1955). Va estudiar Filologia Catalana a la Universitat de València. Treballa com a administrativa a la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, com a Cap d’Unitat de Gestió a la Secretaria del Centre. Va realitzar un Taller de Poesia a la Universitat de València impartit per Jaume Pérez Montaner. Pertany al Col·lectiu de Dones de Montcada de l’Horta. Va obtindre el Premi de la Regidoria de la Dona de Burjassot, 2a edició de Relats Curts amb la perspectiva de Gènere. També ha rebut de la Biblioteca Municipal del Puig, la distinció de l’Ajuntament del Puig dins l’Associació d’Escriptors en valencià de l’Horta Nord. Ha estat inclosa en l’antologia Màtria. Noves veus poètiques dels Països catalans.


Etiquetes: AELC lletra lila Maria Josepa Montagut Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de