Voluntariat lingüístic: com participar-hi?Els Cursos Carles Salvador presenten una nova plataforma virtual del servei de voluntariat lingüístic, que s’adreça a aprenents i parlants de la llengua de nivells inicials. ACPV posarà a disposició dels parlants les eines de suport necessàries per a l’intercanvi, tant físics com en línia.

Qualsevol pot ser aprenent, i el servei de voluntariat lingüístic s’emmarca entre els nivells A1 fins al C1. Les reunions amb els aprenents es podran fer en modalitat presencial o en línia, i es podrà parlar sobre qualsevol temàtica: viatges, cinema, economia…

La conversa és un dels instruments més efectius per a l’aprenentatge d’una llengua. Per això, tant si vols aprendre-la, com si vols col·laborar en l’aprenentatge d’aquesta amb aquelles persones que volen conéixer-la, t’animem a participar. Si teniu una bona competència lingüística, podeu participar-hi com a voluntariat.

Si voleu promoure i dinamitzar el valencià i, alhora, practicar-lo i conéixer gent, el procediment per participar-hi és molt senzill. Només cal inscriure’s i perquè us puguen assignar l’aprenent:

www.centrecarlessalvador.org/voluntariat/Etiquetes: Centre Carles Salvador Voluntariat lingüístic

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació